Zaterdag 24 september Abba Gold in de Mare

Geplaatst op 08-06-2022, 16:44
Zaterdag 24 september Abba Gold in de Mare

Yes you are the dancingqueen! Young and free, only…… Wie kan deze tekst niet afmaken! ABBA is een band van wereldformaat. Nog steeds weten hele generaties te genieten van deze fantastische muziek. Helaas treden de dames en heren zelf niet meer op. Maar uiteraard zijn er een aantal hele goede coverbands in de wereld te vinden. Zo ook in Londen, Engeland.

ABBA GOLD UK is (een van) dé beste ABBA-coverband in de wereld. De dames en heren van deze band zijn dan ook niet de minsten. Allemaal getraind in de muziek en van jongs af aan al aan het spelen en zingen in het grote Londense evenementencircuit. Hun liefde voor ABBA bracht ze ruim 20 jaar geleden samen en de rest is geschiedenis.

Ze zijn als band mateloos populair en als de Mare zijn we dan ook ontzettend trots dat ze eindelijk bij ons op zaterdag 24 september komen spelen! Helemaal vanuit Londen naar de ‘metropoolstad’ Noord Deurningen.

Het belooft een geweldige show te worden vanaf de allereerste minuut tot de laatste noot. Hier wil je bij zijn! Kaarten á € 22,50 zijn hier te koop. 

De show start om 20.30 uur, zaal is open vanaf 19.30 uur.

Mis het niet!