Smallsteps Kinderopvang 

Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt ’t bij ons als thuis, dankzij onze medewerkers.

Waarom Smallsteps:

1. Liefdevolle aandacht voor jouw kind

Je kind wordt omarmd door onze lieve medewerkers. "Dat vind je leuk hè, ik zie het aan je!” Die persoonlijke aandacht is heel belangrijk voor de ontwikkeling van het brein van baby’s en peuters. Je kind voelt zich snel thuis op de crèche en maakt nieuwe vriendjes. “Wil jij ook meedoen?” Al spelend leren kinderen wat gevoelens zijn en hoe hiermee om te gaan. Handig voor later!

2. Beste begeleiding in een vaste groep

Je kind komt in een vaste groep met vaste medewerkers en krijgt alle ruimte om op onderzoek uit te gaan. Spelenderwijs ontdekt het wie het is en wat het kan. Fouten maken mag! Daar leer je alleen maar van. De pedagogisch medewerker kijkt mee, stimuleert en daagt uit. “Probeer het maar!” Je kind maakt een sterke start en stapt straks vol zelfvertrouwen de wereld in.

3. Flexibele opvang die past bij jouw ritme

Vroeg brengen, laat ophalen, af en toe een dagje extra? We bekijken samen wat het beste bij je past. En pakt de week plotseling anders uit, dan vraag je gewoon of je een dag kunt ruilen. We hebben standaardpakketten en flexibele pakketten. Hoe jouw pakket eruit komt te zien, verschilt per persoon, locatie en soort opvang. Bespreek je wensen samen met de locatiemanager. Samen komen we vast tot een aanbod waar jij je goed bij voelt.

Welk pakket past bij jou? Overleg het met de locatiemanager. 

4. Samen spelen en lekker bewegen

Bewegen, sporten en spelen doen wij elke dag. Zo ontdekken kinderen wat ze leuk vinden en het helpt ze opgroeien tot fitte, zelfbewuste, sociale personen. Als de zon schijnt én als het regent gaan we naar buiten: op avontuur in eigen tuin, geiten aaien bij de kinderboerderij… Binnen is trouwens ook genoeg te doen: kleien, apenkooien, raad-het-dier. Onze medewerkers bruisen van de ideeën.

5. Samen gezond eten

Van al die avonturen krijg je honger. Aan tafel! Dat is niet alleen heel gezellig, kinderen durven samen sneller nieuwe smaken en texturen te proberen. “Durf jij die gekke sliertjes te eten? Ik ook!” Baby’s praten ons na en leren spelenderwijs heel veel namen van vruchten en groentes kennen. Na het fruithapje, de gezonde boterham of warme maaltijd is je dappere avonturier helemaal klaar voor de volgende ontdekkingstocht.

6. Een ruim aanbod aan acitviteiten

Bij Smallsteps kan veel. En elke dag is anders met ons activiteitenrooster. Zo blijven wij je kind prikkelen en ontdekt hij steeds weer iets nieuws. Thema’s als de seizoenen, verkeer of wilde dieren, alles komt voorbij. We zorgen dat jouw kind iedere dag wel iets tofs beleeft. Zelfs voor de allerkleinsten hebben we iets bijzonders: de snoezelhoek. Waar baby’s zich vrolijk verwonderen over kleuren, vormen, geluiden en texturen. Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

 
 

De Willibrordschool

De Willibrordschool staat in de kern van Noord Deurningen en wordt gevoed door het dorp en haar omgeving. De Willibrordschool een school waar wij hopen dat de kinderen:  

  • Met plezier naar school gaan in een veilige rustige omgeving.
  • Ze voldoende leerstof aangeboden krijgen voor een goede passende vervolgopleiding.
  • Er voldoende aandacht is voor de leerlingen, die moeite hebben met leren of daar juist heel goed in zijn.
  • Zich kunnen richten op de toekomst o.a. door   het toepassen van nieuwe technieken en    veranderende informatiebronnen.

De school is steeds in ontwikkeling, past nieuwe onderwijskundige ideeën toe en heeft zorg voor alle leerlingen. “De Willibrordschool geeft kinderen de kans om hun eigen ontwikkeling te ontplooien”

 

 

Wil je volleyballen?

Het landelijke herenvolleybal daalt trendmatig, dat wil zeggen dat in Nederland het aantal heren volleybalbeoefenaars voortdurend daalt en zodoende ook de kwaliteit afneemt. Mare Volley lijkt daarop een positieve uitzondering. In het jaar van oprichting van Mare Volley werd aan de competitie deelgenomen met één team. Een seizoen later werd ook een tweede herenteam in de ring gezet. De groei lijkt er nog niet uit. Dat neemt niet weg dat de deur voor heren volleyballers vanaf 16 jaar open staat, zowel voor competitiespelers als recreatieve leden. Meer nieuws en aanmelden kan via de website www.marevolley.nl of door contact op te nemen met bestuur@ marevolley.nl.

Schulte en Mare Volley gaan samenwerking aan
Duurzame Installatie Techniek Schulte  heeft aangegeven graag haar naam aan het tweede herenteam van Mare Volley te willen verbinden. De routiniers van de jonge volleybalvereniging uit Noord Deurningen gaan als uitvloeisel van deze afspraak gekleed in tenues die recht doen aan de naamsverbinding. Op de foto staand v.l.n.r.: Wim Schulte (directeur), Tim Schulte, Ruud Veldscholten, Ivo Dierselhuis,  Roy Bruns en Giel Koekoek. Onder: Bert Willemsen, Louis Evers en Willy Bruns.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van deze vereniging: www.marevolley.nl